Новости. На локомотивах Південної залізниці встановлюють комплексні системи відеоспостереження

Залізничний інформаційний портал, 21.07.2020.

На магістральних і маневрових локомотивах регіональної філії «Південна залізниця» встановлюють комплексні системи відеоспостереження.

Як дізналися кореспонденти «Медіацентру «Магістраль», подібна система з шістьма камерами і монітором у кабіні машиніста встановлена на тепловозі ЧМЕ3 №5354 локомотивного депо Харків-Сортувальний. Ця машина вже пів року працює на гірковому комплексі та за допомогою відеокамер локомотивній бригаді легше стежити за всім, що відбувається навколо. Зокрема, контролювати положення стрілок і дії складачів поїздів. Також вона допомагає при стикуванні вагонів у кривих, де у машиніста обмежений огляд.

Аналогічні системи відеоспостереження встановлені на електровозі ВЛ82м №080 локомотивного депо Куп'янськ і електровозі ВЛ11 №555 депо Лозова. За їх допомогою локомотивні бригади стежать за роботою струмоприймачів, станом машинного відділення, профілем колії тощо. Зрештою це позитивно позначається на безпеці руху поїздів.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/na-lokomotivakh-pivdennoi-zaliznitsi-vstanovlyuyut-kompleksni-sistemi-videosposterezhennya_1595320006
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
Единицы ПС:   ВЛ82м-080, ВЛ11-555, ЧМЭ3-5354

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.