Новости. З початку літньої спеки пасажири та працівники Укрзалізниці випили понад 0,5 млн пляшок води залізничного виробництва

Залізничний інформаційний портал, 04.08.2020.

Уже четвертий рік працівники двох цехів Кременчуцького територіального управління Харківської дирекції філії «БМЕС» стабільно забезпечують фасованою бутильованою водою пасажирів та підрозділи Укрзалізниці.

Попри карантин, підрозділ не зменшив обсяги виробництва. Як дізналися кореспонденти «Медіацентру «Магістраль», наразі виготовлено 300 тис. пляшок води «Миргородське джерело» і 220 тис. — води «Гребінківська».

Зокрема, на адресу філії «Пасажирська компанія» відвантажено майже 200 тис. пляшок. Серед інших основних споживачів залізничної води також служби регіональних філій та філій («Центр з будівництва та ремонту колії», «Центр управління промисловістю», «Центр будівництва та ремонту інженерних споруд» тощо).

До кінця року залізничники планують досягти рівня виробництва минулого року, коли було виготовлено 1 млн пляшок.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/z-pochatku-litnoi-speki-pasazhiri-ta-pratsivniki-ukrzaliznitsi-vipili-ponad-05-mln-plyashok-vodi-zaliznichnogo-virobnitstva
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Разное

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.