Новости. "Люди всі обурені": чому приміські автобуси на Харківщині везуть не всіх

Суспільне UA, 12.08.2020.

11 серпня патрульні склали п’ять адмінпротоколів за надмірно заповнені салони громадського транспорту. Це коли людей в автобусі більше, ніж місць для сидіння. Повідомив Суспільному речник Патрульної поліції Харківщини Дмитро Гайдук.

У приміських автобусних маршрутах Пісочинського напрямку вранці 12 серпня водії автобусів намагаються дотримуватися карантинних обмежень, стверджує кондукторка автобусу №1592 Яна Лоріс. Якщо кількість пасажирів дорівнює кількості сидінь — водій не зупиняється і нових пасажирів не бере.

"Люди усі обурені. Але в нас же вказівки — і ми їх дотримуємося. Все адекватно. Намагаємося не перевищувати, щоб не було порушень. Сьогодні поліція не зупиняла. Учора зупинили — перевіряють кількість пасажирів, маски", — розповідає Лоріс.

Аліна Коваль чекає на маршрутку на зупинці Рижов. З синами їде до Харкова погуляти в парку:

"Хвилин 40 вже стоїмо. Дві маршрутки просто проїхали, одна зупинилася. Сказали — беремо п'ятьох людей. Два чоловіки перед нами зайшли. А я з дітьми — він показав, що ні".

Ользі Шевченко місця в автобусі не вистачило. Вона розповідає, така ситуація стається щоранку.

"Я учора сіла тільки у третій автобус. Набирали людей і стоячих, і сидячих — і всіх, кого тільки можна. Я їжджу на десяту на роботу, тому людей значно менше, ніж о дев’ятій. У нас взагалі з транспортом тут дуже велика біда. Виїхати звідси у годину пік складно. І повернутися додому — тому що транспорту мало", — говорить Шевченко.

URL оригинала: https://suspilne.media/54908-ludi-vsi-obureni-comu-primiski-avtobusi-na-harkivsini-vezut-ne-vsih/
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус
Пригородные маршруты:   №1592 Харків - Пісочин (Мікрорайон "Мобіль")

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.