Новости. Жодного дня без поліції: в електричках на Харківщині системно порушують масковий режим

Суспільне UA, 15.08.2020.

40 разів затримували рух електричок та викликали поліцію на Південну залізницю через пасажирів без масок. Такі дані наводить залізниця, число викликів — від 20 червня, за майже два місяці. Через це приміські поїзди запізнювалися на різний термін, від 10 хвилин до години.

Про це в етері "Українського радіо Харків" розповіла прессекретарка Південної залізниці Ірина Гаманенко:

"Ми мали близько 40 викликів поліції, тому що пасажири систематично порушують і не виконують вимоги постанови Кабінету міністрів".

За її словами, саме залізниця, її працівники, мають контролювати дотримання карантинних обмежень у вагонах, попереджати і переконувати пасажирів. А в разі відмови - викликати поліцію. Поки триває оформлення, електричка стоїть.

"11 серпня електропоїзд дергачівського напрямку — затримка 26 хвилин. Немає такого дня, щоб ми не викликали поліцію".

Зокрема 26 липня електричка з Козачої Лопані приїхала до Харкова із запізненням у 45 хвилин. Щоб вмовити пасажирів вдягти маски, залізничники зверталися до правоохоронців.

Через карантин залізничними маршрутами Харківської області курсує 135 із 260 приміських поїздів. З понеділка 17 серпня, коли Харків та сім районів області увійдуть до жовтої зони епіднебезпеки, розклад може бути переглянутим за рішенням місцевої комісії з техногенно-екологічної безпеки, говорить Гаманенко.

URL оригинала: https://suspilne.media/55660-zodnogo-dna-bez-policii-v-elektrickah-na-harkivsini-sistemno-porusuut-maskovij-rezim/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.