Новости. В локомотивному депо Основа з початку року впроваджено у виробництво 49 рацпропозицій

Залізничний інформаційний портал, 28.08.2020.

З початку року працівниками локомотивного депо Основа регіональної філії «Південна залізниця» подано і впроваджено у виробництво 49 раціоналізаторських пропозицій.

Економічний ефект склав майже 700 тис. грн. Як дізналися кореспонденти «Медіацентру «Магістраль», в раціоналізації взяли участь 59 деповчан, на використані рацпропозиції складено 28 інформаційних карток, які направлені до локомотивної служби для формування банку розробок регіональної філії та можливого їх використання в інших підрозділах Південної. Серед кращих раціоналізаторських пропозицій — набір пристосувань для пробивання водяної порожнини ланок випускного колектору з використанням установки для промивання секцій охолодження шахти холодильника, спосіб відновлення втягуючої котушки електромагнітного контактора ТКПД-114В тепловозів, обладнання тепловозів ТЕП70 пристроєм безперервної подачі мастила до гребенів бандажів колісних пар тощо.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/v-lokomotivnomu-depo-osnova-z-pochatku-roku-vprovadzheno-u-virobnitstvo-49-ratspropozitsiy_1598598872
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
Модели ПС:   ТЭП70

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.