Новости. Укрзалізниця долучається до проєкту Мінінфраструктури та впроваджує єдиний квиток на поїзди та ще три види транспорту

Залізничний інформаційний портал, 01.09.2020.

Послуга стане доступною вже наприкінці вересня. Оформити єдиний квиток можна буде на транспортному порталі електронних послуг — e-transport.gov.ua. За його допомогою пасажири зможуть подорожувати поїздом, метро, автобусом та літаками. Електронний квиток буде зчитуватися за допомогою QR-коду на мобільному пристрої контролера.

«Зручні сервіси для пасажирів — наш пріоритет. Тому з радістю долучаємося до ініціативи Міністерства інфраструктури щодо впровадження єдиного електронного квитка», — зазначив Володимир Жмак.

Модуль, завдяки функціонуванню якого реалізація проєкту стала можливою, було розроблено ІТ-департаментом Укрзалізниці, він дасть змогу повністю керувати процесом та залучати до платформи якомога більше українських міст.

За словами очільника компанії, на першому етапі єдиний квиток буде доступний для поїздів внутрішнього сполучення далекого слідування.

«Ми йдемо до автоматизації та інформатизації Укрзалізниці. Єдиний квиток — це крок до сервісності послуг Укрзалізниці, якої так прагнуть усі українці. У світі вже є багато технічних рішень, які дають змогу значно підвищити рівень комфорту послуг для пасажирів, і ми повинні йти в ногу із часом», — резюмував Володимир Жмак.

URL оригинала: https://info.uz.ua/news/ukrzaliznitsya-doluchaetsya-do-proektu-mininfrastrukturi-ta-vprovadzhue-ediniy-kvitok-na-poizdi-ta-shche-tri-vidi-transportu_1598978315
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.