Новости. В харківському метро обіцяють погасити зарплатні борги до кінця року

Суспільне UA, 01.09.2020.

Станом на 1 вересня харківський метрополітен не отримав кредиту для погашення заборгованості із зарплат. Погасити борги обіцяють до кінця року.

Про це Суспільному повідомили на підприємстві у відповідь на інформаційний запит.

"Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" не отримало кредит для погашення заборгованості по заробітній платі працівникам. Банк не надав кредиту підприємству", — йдеться у відповіді на запит.

Речник підприємства Олексій Бітнер уточнив: позитивної відповіді від банку немає станом на сьогодні. Раніше заступник мера міста Євгеній Водовозов пояснював, що отримання кредиту в сумі 50 млн грн — це тривалий процес.

"Прогнозована дата виплат заборгованості по заробітній платі працівникам — до кінця поточного року", — йдеться у відповіді КП.

За словами працівника харківського метрополітену Дмитра Циркова, підприємство виплачує поточну зарплату, є заборгованість за 2,5 місяці — квітень, червень та частково березень. За його словами, керівництво розраховує, що з вересня пасажиропотік збільшиться, і це дозволить погасити борги.

URL оригинала: https://suspilne.media/59611-v-harkivskomu-metro-obicaut-pogasiti-zarplatni-borgi-do-kinca-roku-kreditu-dosi-ne-dali/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.