Новости. Ремонт Московського проспекту в Харкові: в мерії пояснили, в чому складність

Суспільне UA, 16.12.2020.

Тривалість ремонту на Московському проспекті в районі майдану Героїв Небесної сотні пов'язана зі складнощами реконструкції комунальних мереж, а також погодними умовами.

Про це на брифінгу 15 грудня розповів заступник Харківського міського голови Євгеній Водовозов.

"Були дуже складні роботи по мережах. Значна кількість мереж — у старій частині міста, яких немає на жодній карті. Тобто ми робимо проєкт, просто не знаємо, не розуміємо, що отримаємо у результаті. На цій ділянці відбулася повна заміна усіх мереж: і магістральних, і ввідних — у будинках, по тротуарах, всюди. Надзвичайно важка робота по криницях, вузлах. Вони виконані, зроблені", — сказав Водовозов.

Певним роботам завадили погодні умови в останні кілька днів.

"Звісно, асфальтування ми не проводили, якщо ви звернули увагу, ці три дні. Це пов'язано з постійним дощем. Роботи продовжуються і зараз. Там триває підготовка. Щойно погода дозволить, нам треба доасфальтувати останню ділянку для того, щоб відновити рух", — сказав Водовозов.

Йдеться про ділянку проспекту до вулиці Фейєрбаха.

"У нас залишиться невеликий шматок, дуже складний вузол на повороті перед мостом, але сам рух ми хочемо відкрити. Рух буде дещо ускладнений, але вже буде рухатися. Пустимо трамваї, а там роботи будуть продовжуватися. Зайдемо за ріг, а далі вже будемо по провулку", — додав посадовець.

Продовжити роботи планують наступного року.

URL оригинала: https://suspilne.media/88597-remont-moskovskogo-prospektu-v-harkovi-v-merii-poasnili-v-comu-skladnist/
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Город и область
Городские маршруты:   Тм6
Улицы и площади:   проспект Героїв Харкова

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.