Новости. "Очікуємо підписання контракту": на якому етапі будівництво нових станцій метро в Харкові

Суспільне UA, 16.12.2020.

Зведення двох станцій метро у Харкові не розпочнеться, поки місто не укладе контракт з інжиніринговою компанією, а також не визначиться генеральний підрядник будівництва.

Про це на брифінгу повідомив заступник Харківського міського голови Євгеній Водовозов. "Є процедури, які не залежать від нас", — cказав він.

Майданчик під будівництво — "на фінішній прямій", стверджує Водовозов.

"У нас залишилося кілька будинків, щодо яких йдуть суди про знесення. Це процес. Їх було 11. Чотири, по-моєму, вже знесли. Два виграли", — повідомив віцемер.

"Днями очікуємо підписання контракту, вже остаточного, з FIDIC, це та інжинірингова компанія, яка вестиме, як служба замовника, будівництво. Вона остаточно визначить варіанти, хто братиме участь у генеральному тендері. Кваліфікація фактично закінчена, ми хочемо, щоб її схвалив інженер FIDIC, йому доведеться потім це оцінювати разом з нами, і оголошуватимемо після цього вже офіційно торги на вибір генпідрядника і підготовку до початку будівництва", — пояснив процедуру Водовозов.

URL оригинала: https://suspilne.media/88556-ocikuemo-pidpisanna-kontraktu-na-akomu-etapi-budivnictvo-novih-stancij-metro-v-harkovi/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро
Линии метро:   Олексіївська лінія

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.