Новости. На Південній залізниці відбулася виставка модернізованих локомотивів

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 24.12.2020.

Сьогодні на станції Харків-Балашовський регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» (м. Харків) відбулася традиційна виставка тягового рухомого складу регіональної філії «Південна залізниця». Залізничники представили сім одиниць тяги, які відремонтовані різними видами ремонту та модернізовані за сучасними технологіями.

Фото 1 | Фото 2

Мета заходу — підвищити якість ремонтів та інспекції рухомого складу, а також поширити передовий досвід проведення ремонтних робіт.

Комісія на чолі з директором регіональної філії «Південна залізниця» Миколою Уманцем оглянула тяговий рухомий склад, який локомотивні депо магістралі представили на виставці. У заході також взяв участь директор Департаменту локомотивного господарства АТ «Укрзалізниця» Роман Пшеничний.

На тяговому рухомому складі, який був представлений на виставці, впроваджено ряд нових технічних рішень, спрямованих на поліпшення умов роботи локомотивних бригад.

Фото 3 | Фото 4

Так, фахівці локомотивного депо Основа у цьому році обладнали тепловоз серії ТЕП70 пожежними модулями та вогнегасними пристроями, що підвищує протипожежний захист тепловоза, бо дані пристрої обладнані датчиком автоматичного спрацювання при досягнені температури 70 та 100 С0 . Після чого відбувається розпилення вогнегасного порошку. Так само було обладнано й електровоз ВЛ118 приписки локомотивного депо Лозова. Окрім цього, здійснена модернізація кабін машиніста з покращенням звукоізоляційних та теплозахисних властивостей із застосуванням сучасних матеріалів.

Фото 5

Зусиллями фахівців локомотивного депо Лозова встановлено систему відеоконтролю за станом взаємодії струмоприймача електровоза з контактним дротом. Також встановлено панелі керування пульту помічника машиніста з монтованими сучасними автоматичними приладами захисту.

Фото 6 | Фото 7

Фахівці локомотивного депо Харків-Сортувальний представили на виставці тепловоз ЧМЕ3 № 5354, який модернізували монтажною панеллю (комплект захисного обладнання), світлодіодним освітленням, що сприяє значній економії електроенергії; радіостанцією «Оріон РВ-4».

Фото 8 | Фото 9 | Фото 10

Також встановлено нові крісла машиніста, в кабіні є холодильник. Тепловоз обладнано системою відеонагляду, що сприятливо впливає на безпеку руху.

Фото 11 | Фото 12

Під час підготовки до огляду фахівці локомотивного депо Кременчук забезпечили в тепловозі ЧМЕ3т естетичне відновлення кабіни машиніста шляхом відновлення пультів керування; встановлення світлодіодного освітлення в машинних відсіках, екіпажній частини, буферних ліхтарях та прожекторах тепловоза. Тепловоз модернізовано локомотивним реєстратором переговорів.

Фото 13

Електровоз ВЛ80т (змінного струму) локомотивного депо Гребінка обладнано пристроєм супутникового моніторингу – системою супутникової навігації та радіостанцією.

На електровозі ВЛ82м № 080 (подвійного живлення) локомотивного депо Куп’янськ здійснено заміну колісних пар на повно бандажні, повністю відновлено кабіну машиніста; встановлено систему автоматичного пожежогасіння в місцях вірогідного виникнення пожеж.

У цілому, підводячи підсумки виставки, Роман Пшеничний відзначив високу готовність представленої техніки до зимових перевезень і подякував колективу регіональної філії «Південна залізниця» за проведену роботу.

Фото 14

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5345
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт
Единицы ПС:   ВЛ82м-049, ВЛ82м-089, ТЭП70-0116, ЧМЭ3-5354

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.