Новости. На Південній залізниці майже 600 осіб затримано за адміністративні правопорушення

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 16.01.2021.

У 2020 році працівники підрозділів воєнізованої охорони регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» під час проведення оперативно-профілактичних заходів затримали 556 сторонніх осіб.

За порушення Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України, зокрема, ходіння коліями в невизначених місцях та незаконний проїзд у вантажному поїзді, працівники воєнізованої охорони притягли до адміністративної відповідальності 382 особи, 163 громадянина попереджено.

Також за 2020 рік на регіональній філії «Південна залізниця» зафіксовано 105 випадків втручань здійснених сторонніми особами. Внаслідок цих втручань філії було нанесено матеріальних збитків на суму 1521,3 тис. грн.

Щоб зберегти залізничне майно та вантажі, воєнізована охорона філії забезпечує супровід поїздів з вантажами. За вказаний період стрільцями воєнізованої охорони супроводжено 172610 вагонів із номенклатурними вантажами у складі 21730 поїздів.

Південна залізниця вкотре нагадує громадянам про адміністративну та кримінальну відповідальність за несанкціоновані втручання в діяльність залізничного транспорту й застерігає від таких протиправних дій.

URL оригинала: http://pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5351
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.