Новости. Вдарив ножем і втік: у Харкові знайшли водія маршрутки, який поранив іншого

Суспільне UA, 23.03.2021.

Поліцейські встановлюють обставини конфлікту між водіями маршруток у Харкові — за даними слідчих, один з чоловіків вдарив іншого ножем і втік. Потерпілий у задовільному стані, підозрюваного розшукали.

Конфлікт між водіями стався вранці у Київському районі Харкова на зупинці тролейбусу по вулиці Амурській, повідомили в поліції. Правоохоронців викликали о 6:30. За словами речниці поліції Оксани Калмикової, посварилися двоє водіїв міських маршруток, які їздять на ринок "Барабашово".

На фото поліції з місця події — мікроавтобус білого кольору.

43-річний чоловік розповів, що водій іншої маршрутки вдарив його ножем і поїхав у невідомому напрямку.

Потерпілого доправили до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Його стан задовільний.

У нападі підозрюють 50-річного чоловіка. Він кинув маршрутку біля автозаправної станції на Московському проспекті та поїхав з місця на власному автомобілі. Поліцейські його розшукали та доставили до відділку.

Кримінальне провадження відкрили за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до двох років обмеження волі. Що стало причиною конфлікту водіїв, у поліції не уточнюють.

URL оригинала: https://suspilne.media/115945-vdariv-nozem-i-vtik-u-harkovi-znajsli-vodia-marsrutki-akij-poraniv-insogo/
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус, Происшествия
Городские маршруты:   Аб24е
Улицы и площади:   вулиця Амурська
Перевозчики:   ТОВ "Авто-ОВІ"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.