Новости. ПОЧАЛО ДІЯТИ САЛТІВСЬКЕ ДЕПО

Газета "Харківський електротранспорт", 10.11.1982.

Історія харківського електротранспорту збагатилася ще однією подією — введенням в експлуатацію першої черги Салтівського трамвайного депо,. Ця подія знаменна тим, що відбулася напередодні 65-ї річниці Великої Жовтневої соціалістичної революції, у рік 60-річчя утворення СРСР.

Харків’яни одержали трудовий дарунок від будівельних організацій, які займалися спорудженням депо, від трудівників трамвайно-тролейбусного управління, що несли на собі велику відповідальність за проведення і організацію значного обсягу робіт на будівельному майданчику.

Салтівське депо — четверте трамвайне депо у Харкові (всього у місті 7 депо, з яких три тролейбусних). Воно — одне з найбільших у країні, розраховане на 300 одиниць рухомого складу. Тут передбачено усі зручності для експлуатації і ремонту трамвайних вагонів, просторі, світлі цехи, оглядові канави, мийно-прибиральний комплекс, сама територія депо також займає велику площу. І хоча будівельні роботи ще триватимуть, депо працюватиме не на повну потужність, проте електротранспортники відразу ж відчули меншу завантаженість нині діючих депо.

Пильно стежили за будівництвом депо міські керівні органи, на Всесоюзному комуністичному суботнику тут трудилися працівники міського, обласного комітетів Компартії України, міського виконавчого комітету тощо. На мітингу з нагоди відкриття депо у виступах голови виконкому Московської районної Ради народних депутатів А. І. Титаренка, який відкрив мітинг, головного інженера тресту-86 Ю. Я. Короленка, бригадира комплексної бригади будівельників БУ-435, заслуженого будівельника УРСР Д. І. Чернятіна, муляру РБУ-5 другого міськрембудтресту О. А. Мальченка прозвучала вдячність партійним і радянським органам міста за постійне піклування і допомогу будівельним організаціям, впевненість у тому, що соціалістичні зобов’язання будуть виконаними.

Щирі слова подяки усім будівельникам, електротранспортникам, тим, хто брав участь у роботах по спорудженню депо, сказав начальник ХТТУ Г. Н. Жибер. Він запевнив присутніх, що трудівники трамвайно-тролейбусного управління не пошкодують зусиль для поліпшення роботи електротранспорту, адже для цього створюються всі умови, підтвердженням чому — спорудження нового депо, введення в експлуатацію його першої черги. Саме так мислять і трудівники нашого управління. Про це переконливо свідчив виступ електромонтера БМУ ХТТУ І. М. Руденка.

Справедливу оцінку зробленому дав заступник голови міськвиконкому В. В. Обревко. Він поздоровив учасників будівництва і експлуатаційників з трудовою перемогою від імені. міської Ради народних депутатів, висловив упевненість, що спорудження всього депо в цілому буде виконано в намічені строки.

В. ЧУРКІНА

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Перевозчики:   КП "Салтівське трамвайне депо"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.