Новости. Ремонт Пісочинського мосту на Харківщині: на якому етапі роботи

Суспільне UA, 08.07.2021.

Закінчити капітальний ремонт Пісочинського мосту, який відновлювали після обвалу два роки тому, планують до кінця серпня — нині відновлюють аварійну опору та замінюють дорожнє покриття.

Про це Суспільному розповів директор компанії-підрядника Михайло Матисєк.

"Ми зараз бачимо виконання кінцевого етапу зведення опори — це спорудження тумб, на які спиратимуться прольотні спорудження цього мосту. І відповідно останнім етапом буде монолітна плита, монолітні тротуари й асфальто-бетонне покриття", — розповів Матисєк.

Капремонт мосту входить до програми "Велике будівництво", за якою на Харківщині за два роки планують відремонтувати понад 800 км доріг й 24 мости, каже начальник служби автомобільних доріг Харківщини Андрій Алексєєв. За його словами, до кінця року планують закінчити та здати в експлуатацію близько 150 км доріг.

"Ми понад 10 об'єктів плануємо завершити до кінця літа і ввести в експлуатацію. Це автомобільна дорога Р78, знаменитий Пісочинський шляхопровід. Розв'язка на М-20, це Білгородське шосе в районі екопарку", — сказав начальник обласної служби автомобільних доріг.

З держбюджету на усі роботи, які мають виконати до кінця наступного року, планують витратити майже 3 млрд грн.

Що відомо: Пісочинський міст обвалився два роки тому — не витримав перевантаженої фури. Тоді провели аварійні роботи, а капітальний ремонт почали цьогоріч. На початку травня рух для машин перекрили.

URL оригинала: https://suspilne.media/145560-remont-pisocinskogo-mostu-na-harkivsini-na-akomu-etapi-roboti/
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область
Улицы и площади:   Окружна дорога

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.