Новости. Шановні водії, відсьогодні відкрито рух автотранспорту на капітально відремонтованому Пісочинському шляхопроводі

Державне агентство відновлення та розвитку Інфраструктури України, 20.08.2021.

До Дня Незалежності України і Дня міста Харкова, відновлено рух автотранспорту на шляхопроводі км 0+518 автодороги М-18-1 Під’їзд до Міжнародного аеропорту «Харків». Усі заборони зняті!

Начальник Служби Андрій Алексєєв: "Безпека та надійність є ключовими пріоритетами у відновленні штучних споруд в рамках Національної програми відновлення мостів та Великого будівництва".

Пісочинський шляхопровід довжиною 59,95 п.м. капітально відремонтували у рамках Програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» менше ніж за 4 місяці.

Виконані роботи з заміни ригелю, укріплення стійок опор, влаштування нових капітелей, влаштування нового мостового полотна з гідроізоляцією та 2-ох шаровим асфальтобетонним покриттям. Виконано ремонт прогонових будов, влаштування конусу та зносостійкого покриття на тротуарах. Нанесено дорожню розмітку. Крім цього, 18 серпня було проведено успішне випробування споруди.

Роботи виконувала підрядна організація ТОВ «Харківмістдорбуд»

Фото 1 | Фото 2 | Фото 3 | Фото 4 | Фото 5 | Фото 6 | Фото 7

URL оригинала: https://kh.ukravtodor.gov.ua/press/news/shanovni_vodii_vidsohodni_vidkryto_rukh_avtotransportu_na_kapitalno_vidremontovanomu_pisochynskomu_shliakhoprovodi.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область
Улицы и площади:   Окружна дорога

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.