Новости. Навчання для спеціалістів підприємства "Автоскладальний завод №1" та спеціалістів підприємств-замовників

Сайт компании "Богдан Моторс", 10.09.2021.

Впродовж 7-8 вересня 2021 року на ДП «Автоскладальний завод №1» відбулося навчання з питань діагностики та ремонту систем пневмоелементів WABCO, а саме пневмопідвіски ECAS i гальмівної системи ABS для спеціалістів підприємства та спеціалістів підприємств-замовників продукції ДП «АСЗ №1».

Зокрема, до Луцька завітали спеціалісти з КП «Тролейбусне депо № 2» м. Харкова, КП «Тролейбусне депо № 3» м. Харкова, КП «Полтаваелектроавтотранс» Полтавської міської ради, КП «Луцьке підприємство електротранспорту» та КП Сумської міської ради «Електроавтотранс».

Навчання було організовано з метою виконання умов договорів на поставку тролейбусів модельного ряду «Богдан» та забезпечення кваліфікованої експлуатації і технічного обслуговування тролейбусів. Практичні заняття відбувалися на тролейбусі «Богдан Т70117», який постачається та експлуатується в містах-замовниках.

URL оригинала: https://bogdan.ua/novyny/navchannya-dlya-spetsialistiv-pidpryyemstva-avtoskladalnyj-zavod-1-ta-spetsialistiv-pidpryyemstv-zamovnykiv/
Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Модели ПС:   Богдан-Т701
Перевозчики:   КП "Тролейбусне депо №2", КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.