Новости. Стрілянина в метро Харкова: експодатківець посварився зі студентами через захисні маски

Суспільне UA, 18.11.2021.

Колишній співробітник податкової поліції під час сварки зі студентами в метро кілька разів вистрілив вгору та у ногу одного з опонентів.

Конфлікт між чоловіками розпочався у вагоні метро ввечері 17 листопада, повідомляє пресслужба обласної прокуратури. Причиною сварки стало те, що під час руху студенти неправильно, на думку пасажира, вдягли маски. На його зауваження студенти відреагували нецензурною лайкою, кажуть у прокуратурі.

За словами речника прокуратури Дмитра Чубенка, у компанії студентів було до 10 людей. Чоловіку, який зробив зауваження, 44 роки.

На станції "Держпром" конфлікт загострився: за даними слідства, студенти почали штовхати чоловіка, той дістав зброю й відкрив стрільбу. "Колишній співробітник податкової поліції ГУ ДПС в Харківській області пояснив свої дії необхідною самообороною", — сказано у повідомленні.

Травмованому внаслідок стрільби учаснику конфлікту — 23 роки, від госпіталізації він відмовився, розповів Суспільному директор Центру екстреної меддопомоги Віктор Забашта.

"Чоловіку 23 роки, був із гематомою стопи та в стані хмільного сп'яніння", — сказав Забашта.

Чоловік стріляв з травматичного пістолета, з'ясували у поліції. Подію розслідують як хуліганство, чоловіку загрожує до п'яти років позбавлення волі.

URL оригинала: https://suspilne.media/181783-strilanina-v-metro-harkova-ekspodatkivec-posvarivsa-zi-studentami-cerez-zahisni-maski/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро, Происшествия
Линии метро:   Олексіївська лінія
Станции и объекты метро:   "Держпром"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.