Новости. Південна магістраль попереджає громадян про необхідність дотримуватися правил поведінки на залізниці

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 06.12.2021.

За 10 місяців 2021 року зареєстровано 23 випадків незаконного втручання в діяльність регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» За аналогічний період 2020 року 46. Внаслідок дій сторонніх осіб було затримано 31 поїзд на 23 год. 45 хв., проти 116 поїздів на загальний час майже 100 годин у 2020 році.

Так, за 10 місяців 2021 року стався 1 випадок сходження рухомого складу на під`їзній колії, що примикає до станції Глобине та знаходиться на балансі колієвласника, в результаті якого зійшло з рейок 2 вагони. За аналогічний період 2020 р. сталося 5 випадків сходження рухомого складу на під`їзних коліях, що примикають до станцій регіональної філії та знаходяться на балансі колієвласників, в результаті яких зійшло з рейок 6 вагонів та 1 локомотив.

Крім того, протягом 10 місяців 2021 на території регіональної філії «Південна залізниця» допущено 4 випадки виникнення аварійних ситуацій під час перевезення небезпечного вантажу. За аналогічний період 2020 допущено 1 випадок виникнення аварійної ситуації під час перевезення бензину.

Залізничники регіональної філії закликають громадян дотримуватися правил поведінки на залізниці, бути пильними та повідомляти правоохоронні органи про виявлення підозрілих предметів чи перебування та дії сторонніх осіб на об’єктах залізничної інфраструктури.

URL оригинала: https://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5490
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.