Новости. Електротехніки метрополітену ремонтують обладнання тягових підстанцій

Офіційний сайт КП "Харківський метрополітен", 23.12.2021.

Зокрема сьогодні, 23 грудня, на тяговій підстанції Т-4 електротехнічні працівники КП «Харківський метрополітен» виконували обслуговування та ремонт електрообладнання.

Як повідомив начальник групи підстанцій служби електропостачання КП «Харківський метрополітен» Євгеній Семенікін, ця підстанція перетворює, розподіляє та передає електричну енергію рухомому складу, живить знижувальні підстанції, які в свою чергу забезпечують електроенергією станції «Індустріальна», «Тракторний завод», «ім. О.С. Масельського», «Армійська», «Палац спорту» та «Турбоатом».

«Керівництво метрополітену поставило перед нами чітке завдання – забезпечити надійне та якісне електропостачання рухомого складу електропоїздів та інших споживачів електроенергії метрополітену. Саме зараз наші працівники виконують комплекс робіт з технічного обслуговування та ремонту електрообладнання. Це необхідно для попередження, виявлення, усунення можливих несправностей та підтримки в робочому стані обладнання», - повідомив Євгеній Семенікін.

Начальник групи підстанцій служби електропостачання також підкреслив, що огляд обладнання виконується щоденно, міжремонтне обслуговування – раз на 6 місяців.

Окрім цього на даній підстанції була виконана реконструкція обладнання. Трансформатори старого типу замінили на більш екологічно чисті, пожежобезпечні та ефективні. Нове обладнання також потребує менших фінансових витрат на обслуговування.

Усього в метрополітені 48 електричних підстанцій, 5 з яких такого типу як тягова підстанція Т-4.

URL оригинала: https://www.metro.kharkov.ua/elektrotexniki-metropolitenu-remontuyut-obladnannya-tyagovix-pidstanczij.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро
Линии метро:   Холодногірсько-Заводська лінія

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.