Новости. Метро Харкова поки не відновить рух, можливі локальні автобусні маршрути — Терехов

Суспільне UA, 01.04.2022.

У Харкові розглядають можливість запуску локальних автобусних маршрутів.

Про це в інтерв’ю "Накипіло" повідомив мер Харкова Ігор Терехов.

"Метро категорично не запускатиму, тому що це укриття для людей. Що стосується громадського транспорту, то я думаю над цим. Є деякі побоювання, зараз подивлюся на ситуацію, тому що коли є скупчення людей — боїмося втрат", — сказав міський голова.

Він зазначив, що деякі маршрути можуть бути локальними.

"І ми вже так робимо: наприклад, людей до ринку підвозити. Так уже було, ми з зони обстрілу вивозили людей на наших червоних автобусах. Сьогодні ними ж розвозимо харчування, — розповів Терехов. — Ми ще як зробили: частина поштових відділень закриті, частина відкриті. І треба підвозити людей, щоби вони могли отримати пенсію в іншому відділенні. Наразі організовуємо такі маршрути, але локально. Спеціально так робимо, не оголошуючи, щоби вороги не знали та не розбомбили".

Що відомо

Раніше Терехов повідомляв, що від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Харків залишили близько 30% населення, але люди уже почали повертатися. Частина населення проживає в укриттях на станціях метро. На 22 березня, за попередніми даними, у підземці перебували близько 15 тисяч людей. Весь громадський транспорт зупинили в місті 27 лютого.

URL оригинала: https://suspilne.media/224117-metro-harkova-poki-ne-vidnovit-ruh-mozlivi-lokalni-avtobusni-marsruti-terehov/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро, Автобус

Комментарии

G_L_E_B
01.04.2022 19:48
Цитата
Наразі організовуємо такі маршрути, але локально. Спеціально так робимо, не оголошуючи, щоби вороги не знали та не розбомбили

...и чтобы пассажиры о них не знали и не ждали их, ибо нефиг шастать! smile.gif

Andrey_Sheva
01.04.2022 20:39
28 февраля чуть-чуть пытались работать трамваи, и именно 28.02 - последний день работы

msn198302
02.04.2022 19:44
Цитата(G_L_E_B @ 1.4.2022, 19:48) *
...и чтобы пассажиры о них не знали и не ждали их, ибо нефиг шастать! smile.gif

Да, ИМХО, именно так: пассажиры об этих автобусах знать не должны. Если я правильно понял, то "локальные автобусные маршруты" нужны для того, чтобы выполнить перевозку конкретных людей с определенной целью. Например, перевезти пенсионеров с микрорайона в ближайшее отделение почты, чтобы они могли получить пенсию, и отвезти обратно. А все остальные идут пешком / едут на такси или личном транспорте.

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.