Новости. Вперше від початку війни: із Полтави відновили автобусне сполучення до Харкова

Суспільне UA, 29.04.2022.

Від 29 квітня із Полтави запрацював перший автобусний рейс до Харкова. Про це Суспільному повідомила начальниця відділу перевезень підприємства "Полтаваавтотранс", яке опікується автостанціями регіону, Оксана Левенко.

Із обласного центру за цим маршрутом не їздили від початку повномасштабного вторгнення, каже Оксана Левенко.

"Цей рейс транзитний, відправляється із Кропивницького, слідує через Полтаву до Харкова.Час відправлення з центрального вокзалу – 13:00. Рейс планується до курсування щоденно", – каже начальниця відділу перевезень підприємства "Полтаваавтотранс" Оксана Левенко.

"Племінниця поїхала в Харків щойно, провели. Ми всі разом із Харкова, але вона раніше від’їжджає. Ми пізніше трішки поїдемо. Теж сподіваємось, що скоро переїдемо у наш дорогий улюблений Харків. Дуже добре, що відновили рейси тому, що легше дістатися буде, не на перекладних, а прямим", – каже жителька Харкова Світлана Мішина.

Вартість проїзду до Харкова зросла на понад 60%, каже Оксана Левенко.

"Раніше ціна за квиток із Полтави до Харкова коштувала від 165 гривень і до 170, якщо не помиляюсь. На даний момент вартість квитка – 250 гривень. Підвищення вартості пов’язане зі збільшенням цін на паливно-мастильні матеріали", – говорить начальниця відділу перевезень підприємства "Полтаваавтотранс" Оксана Левенко.

"Для мене це дуже дорого. Я вчитель. Пенсію затримують. Є таке місто – Дергачі. Його обстрілюють кожного дня, кожного дня. Але все одно я хочу туди повернутись. Я від’їжджаю, але тут залишаю свою доньку", – каже жителька Харківської області Людмила Коломієць.

За словами начальниці відділу перевезень підприємства "Полтаваавтотранс" Оксани Левенко, автобусне сполучення із центрального вокзалу Полтави відновили до усіх обласних центрів, крім Запоріжжя та Херсону. Також відсутні рейси у напрямку Донецької та Луганської областей.

URL оригинала: https://suspilne.media/234155-vperse-vid-pocatku-vijni-iz-poltavi-vidnovili-avtobusne-spolucenna-do-harkova/
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус
Автостанции/остановки:   Автостанція №1 "Автовокзал"

Комментарии

Станислав Калита
29.04.2022 22:57
Перевозчик Кременчугский

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.