Новости. На Південній залізниці зафіксовані випадки крадіжок контактної мережі

Офіційний сайт Регіональної філії "Південна Залізниця" АТ "Укрзалізниця", 02.06.2022.

Нещодавно у регіональній філії «Південна залізниці» АТ «Укрзалізниця» зафіксовані випадки крадіжок пристроїв контактної мережі.

01 червня 2022 року на станції Золочів залізничники регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» виявили крадіжку контактного проводу та пристроїв контактної мережі.

Крім того, 25 травня на станції Харків-Сортувальний також зафіксована крадіжка проводу контактної мережі. Наразі всі деталі подій розслідують правоохоронці. Збитки від протиправних дій зловмисників установлюються. Під час воєнного стану такі дії зловмисників можуть призвести до жахливих наслідків та послаблення транспортної галузі країни. Також можлива остаточна зупинка приміських поїздів. Залізничники регіональної філії закликають правоохоронні органи якнайшвидше виявити зловмисників та розкрити кримінальні правопорушення.

Водночас, нагадаємо, відтепер за вчинення злочинів в умовах воєнного стану відповідальність стала більш жорсткою: за крадіжку порушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.

URL оригинала: https://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5550
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.