Новости. Окупанти РФ втретє обстріляли аеродром "Коротич" під Харковом: знищені ангари та спортивні літаки

Суспільне UA, 05.06.2022.

Російські окупанти ввечері 4 червня втретє обстріляли аеродром "Коротич" у Харківській області. Знищені два ангари та авіатехніка.

Про це Харківський аероклуб повідомив вранці 5 червня.

Росіяни близько 23:00 завдали трьох ракетно-артилерійських ударів по вже зруйнованій інфраструктурі аеродрому. Загиблих або поранених немає.

"Проте два пошкоджених ангари були зруйновані повністю, а разом з ними і вся авіаційна техніка, а це легкі спортивні і тренувальні літаки", — сказано в повідомленні.

Зруйнований найбільший і найстаріший ангар, побудований у 60-х роках минулого століття.

"Ангару, який знаходився поруч, також більше немає. Літаки, які підіймалися в небо в ознайомлювальні, туристичні та навчальні польоти, використовувалися приватними пілотами для повітряних мандрів, знищені", — сказано в повідомленні.

Аероклуб повідомив, що на території аеродрому жодних військових літаків або гелікоптерів, чи іншої військової техніки немає і не було.

Що відомо

  • В ніч на 4 червня російська армія обстріляла Харківський аероклуб ім. Гризодубової. Військової техніки там не було, в ангарах зберігалися спортивні літаки. Ніхто не постраждав. Раніше окупанти вдарили по інфраструктурі Харківського аероклубу у березні.
URL оригинала: https://suspilne.media/246840-okupanti-rf-vtrete-obstrilali-aerodrom-korotic-pid-harkovom-zniseni-angari-ta-sportivni-litaki/
Разделы по теме:
Рубрики:   Авиатранспорт, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.