Новости. У Харкові готують до зими розбомблене рашистами підприємство (фото)

Газета "Харьковские известия", 22.07.2022.

Харківське державне авіаційне виробниче підприємство, яке сильно постраждало внаслідок російських бомбардировок, готується до зими. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

Найбільших руйнувань завод зазнав 1 березня, коли поруч з адміністрацією впало три 600-кілограмові авіабомби. У заводських будівлях вибило усі вікна й двері, пробило дахи.

«У нас була повністю зруйнована водонасосна станція та мережі. Інші будівлі, включаючи підстанції, також в жахливому стані», – каже головний енергетик Євген Полоз.

Наразі вдалося відремонтувати обладнання водонасосної та частково водопровід. На третині підстанцій відновлено електропостачання. До початку холодів необхідно обов’язково закрити вибиті вікна і двері у приміщеннях.

А от подачу тепла в заводські приміщення у найближчий зимовий період відновити не вдасться. Суттєво пошкоджена котельня, деформована внутрішня система.

Тим не менш, авіабудівники не відмовляються виходити на роботу. На п’ятому місяці війни вони продовжують рятувати своє підприємство.

URL оригинала: https://izvestia.kharkov.ua/obshchestvo/u-kharkovi-hotuiut-do-zymy-rozbomblene-rashystamy-pidpryiemstvo-foto/
Разделы по теме:
Рубрики:   Авиатранспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.