Новости. У громаді на Харківщині скасували безкоштовний проїзд

Kharkiv Today, 10.08.2022.

Для перевезень використовували шкільні автобуси. Скільки коштуватиме проїзд — підкажуть водії автобусів.

Автобусне сполучення у звичному форматі відновлюють у Близнюківській громаді (укрупнений Лозівський район) із середи 10 серпня. До цього там за триденним графіком ходили безкоштовні комунальні автобуси. Про це повідомили у Близнюківській громаді.

"Використання шкільних автобусів для організації перевезень було вимушеним кроком. Ми розуміли, що людям потрібен транспорт. Тому вирішили цю проблему за допомогою наявних у громаді засобів. Наразі шкільні автобуси мають пройти технічні огляди та ремонти. А на рейси виходить перевізник ПП "Транссервіс-2008". У цьому питанні ми повертаємося до довоєнного стану речей, коли автобусними перевезеннями займається перевізник, а наше завдання — залучити кошти на відшкодування йому витрат за безкоштовне перевезення пільговиків", — зазначив секретар селищної ради Сергій Володченко.

У Близнюківській громаді пояснили, що вартість проїзду можна буде дізнатися безпосередньо у водія. З усіх питань щодо нового графіку просять звертатися до старост старостинських округів.

Графік: Facebook/Близнюківська громада

Нагадаємо, наприкінці квітня у Близнюківській громаді відновили автобусне сполучення. Проїзд був безкоштовним.

URL оригинала: https://2day.kh.ua/ua/kharkow/u-hromadi-na-kharkivshchyni-skasuvaly-bezkoshtovnyy-proyizd
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.