Новости. У Харкові розробили тимчасові автобусні маршрути на період відключення електроенергії

Офіційний сайт Харківської міської ради, 25.11.2022.

На період відключення електроенергії у місті Харкові розробили 34 тимчасові автобусні маршрути, які вводитимуться під час припинення роботи наземного електротранспорту та метрополітену.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, розроблені маршрути проходять повз станції метрополітену (пункти обігріву), магазини, ринки, лікарні та ін. Для зручності пасажирів кінцеві пункти багатьох маршрутів організовані на пл. Конституції.

Так, для жителів Салтівки одна кінцева зупинка організована у пров. Мечникова (навпроти Градусника) і одна - біля «Аптеки №2».

Для жителів Олексіївки, Павлового Поля, селищ П'ятихатки та Жуковського - по пров. Спартаківському (сторона пров. Спартаківського - зупинка автобусного маршруту №20 (лікарня невідкладної допомоги).

Для жителів Основи, Новожанового, Нових Будинків, пр. Гагаріна, районів аеропорту, ХТЗ - по пров. Спартаківському (сторона супермаркету «Баскет»).

Для жителів Залютиного, Сортировки, Баварії, Льодового, Липового Гаю - на пл. Конституції (біля магазину «Ведмедик»).

Як зазначили у департаменті, ця тимчасова схема працює на період відключення електроенергії та зупинки електротранспорту протягом двох годин. Для організації роботи автобусів цими маршрутами знадобиться до 1,5 години. На маршрутах курсуватимуть 83 одиниці транспорту.

З картою та графіком тимчасових автобусних маршрутів на період відключення електроенергії можна ознайомитися за посиланням нижче.

URL оригинала: https://www.city.kharkov.ua/uk/news/-52571.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Комментарии

clone of akirich
29.11.2022 02:36
Примечания насчёт аптеки №2 не хватает. Там остановочного пункта нет. Речь идет за автобусную остановку по ул. Пушкинской.

Да и интересно, каким боком Аб5 имеет отношение к Салтовке? И при этом по остановке на Спартаковском рассказывают за Аэропортsmile.gif

Andrey_Sheva
29.11.2022 18:04
Цитата(clone of akirich @ 29.11.2022, 2:36) *
Примечания насчёт аптеки №2 не хватает. Там остановочного пункта нет. Речь идет за автобусную остановку по ул. Пушкинской.

Как это нет? Есть, для тб119, с жёлтой разметкой и знаками

clone of akirich
30.11.2022 16:18
Цитата(Andrey_Sheva @ 29.11.2022, 18:04) *
Как это нет? Есть, для тб119, с жёлтой разметкой и знаками

Та которая на площади - да, но на карте речь за ту, остановку что была раньше: по ул. Короленко. И те кто ездил на 52, когда вырубили в первый раз, говорят как раз за Пушкинскую.

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.