Новости. Недобудоване тролейбусне депо в Лозовій продали «на дрова»

Газета "Время", 01.02.1999.

Зведені менш ніж на чверть стіни корпусів, гаража, складів майбутнього депо так і залишилися нагадуванням про великі задуми, бо нині грошей на продовження будівництва немає ані у місцевої влади, ані в Лозівського ковальсько-механічного заводу.

Кілька разів регіональне відділення Фонду держмайна України в Харківській області намагалося пустити «недобуд» із молотка, щоб витрачені кошти хоч якось окупилися, але бажаючих його придбати не знайшлося — дуже дорога втіха. Нещодавно «незавершенку» все ж продали — «на дрова» — за 1800 грн. Новий власник виклав за право розібрати розпочаті корпуси й використати шлакоблоки за іншим призначенням. На думку начальника регіонального відділення фонду Анатолія Голощапова, вони можуть знадобитися для будівництва гаражів, інших одноповерхових споруд.

Залишається, зокрема, ще одне цікаве запитання, що ж буде із земельною ділянкою? Раніше, при продажі «незавершенки», землю передавали покупцеві в оренду з правом наступного викупу. Нині новому власнику пропонується в стислі строки розібрати недобудоване, прибрати сміття й засипати котловани. Потім, мабуть, почнуться переговори між покупцем «недобуду», місцевою владою й ковальсько-механічним заводом про умови передання землі на баланс місцевих рад.

Н. ПЕТРОВА.

Газета «Время», № 27 за 1999 г.

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус, Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.