Новости. Укрзалізниця аналізує звернення пасажирів за допомогою ChatGPT

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 11.05.2023.

📮 Протягом одного дня ми отримуємо в середньому 1300 оцінок подорожі від пасажирів через застосунок. Приблизно 300 з них — текстові відгуки, які стосуються безпосередньо роботи залізниці. Кожен такий відгук раніше ми обробляли вручну - тепер цю роботу виконує ChatGPT.

🤖 Штучний інтелект автоматично розподіляє звернення пасажирів за 21 тематикою — від «якості обслуговування» до «запізнень», після чого вже розбиті по категоріям звернення завантажуються у систему аналізу, яка дозволяє відслідковувати по днях, тижнях та місяцях динаміку скарг за конкретними поїздами та маршрутами.

Таке застосування ChatGPT дозволяє нам пришвидшити роботу з аналізу зворотного звʼязку та визначати найбільш проблемні ділянки — і, відповідно, оперативніше реагувати. Штучний інтелект ChatGPT коректно визначає категорію звернення в 90% випадків.

☝️ До речі, нагадуємо, що написати нам ваші побажання чи пропозиції з будь-якого приводу можна не тільки через застосунок - ми також читаємо кожне ваше повідомлення, надіслане через чат-бот Укрзалізниці у Viber, Telegram, Facebook Messenger чи Apple Messages, електронну пошту чи QR-коди, розміщені на вокзалах та в поїздах, а наші оператори залюбки відповідають на всі питання за номером 0 800 503 111.

P.S.: До речі, картинка до цього тексту теж згенерована штучним інтелектом😃

URL оригинала: https://www.facebook.com/Ukrzaliznytsia/posts/pfbid0yTbZ3BLHXTXFaUDyY7U8pjKimZyNtc3t6cvWJg4YqEMFYx5vP2TvNry4wWGYV3Wyl
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.