Новости. Ремонт дороги на Харківщині за сто мільйонів гривень: суд розірвав договір

Медіа-група "Об'єктив", 16.05.2023.

Прокуратура через суд розірвала договір щодо поточного середнього ремонту автомобільної дороги місцевого значення “Богодухів-Валки-Нова Водолага” у Харківській області загальною вартістю 103 мільйони гривень, тому що він був укладений з підсанкційним підприємством.

Ремонт зазначеної дороги проводиться в межах державної програми “Велике будівництво”, при цьому держпідприємство уклало договір на виконання робіт з ТОВ, щодо якого надалі рішенням РНБО було застосовано санкції, повідомляють у Харківській облпрокуратурі.

“Застосування вказаних санкцій призводить до порушення істотних умов договору, в тому числі неможливості своєчасного виконання умов договору, якісного надання послуг тощо”, – зазначають у відомстві.

Крім цього, встановлено, що постачання асфальтобетонної суміші для ремонту дороги, надання послуг із випробувальної дорожньої лабораторії також здійснюють підсанкційні підприємства.

Господарський суд Харківської області задовольнив позов окружної прокуратури в повному обсязі.

URL оригинала: https://www.objectiv.tv/uk/objectively/2023/05/16/remont-dorogi-na-harkivshhini-za-sto-miljoniv-griven-sud-rozirvav-dogovir/
Разделы по теме:
Рубрики:   Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.