Новости. У Харкові почастішали крадіжки контактної мережі електротранспорту

Офіційний сайт КП "Харківський метрополітен", 26.05.2023.

Останнім часом у місті значно почастішали випадки крадіжок контактної мережі міського електротранспорту. Це призводить до зупинки руху трамваїв та тролейбусів на тривалий час та щомісячно завдає значну шкоду комунальному господарству міста.

Подальше викрадення контактних та живлячих мереж може призвести до відміни або значного скорочення цілих маршрутів, наприклад таких як трамваї №16, №27 та інші.

Звертаємо вашу увагу, що спеціалісти з ремонту контактних мереж працюють лише у денний час та на спеціальному автотранспорті, тому, якщо ви побачили осіб, які проводять будь-які роботи на контактній мережі у нічний час або без спеціального автомобіля - це ймовірні крадії.

Отже, якщо ви стали свідками крадіжки або маєте інформацію про осіб, що задіяні у викраденні елементів контактної мережі міського транспорту просимо вас невідкладно телефонувати за наступними цілодобовими телефонами:

+38 (050) 437-08-08;
+38 (050) 437-07-07;
+38 (057) 729-84-07;

або 102.

Спіймай крадія - зроби Харків кращим!

URL оригинала: https://www.metro.kharkov.ua/u-khakrkovi-pochastishaly-kkradizhky-kontaktnoi-mekrezhi-elektkrotkranspokrtu.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Происшествия

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.