Новости. Через розбиту дорогу до Старої Гнилиці не хочуть їздити перевізники

Газета "Слобідський край", 19.06.2023.

У селі Стара Гнилиця Малинівської громади Харківської області проживає 570 жителів, автобус до населеного пункту приїжджає лише раз на тиждень.

Як розповів кореспондентці медіа «Слобідський край» староста Старогнилицького старостинського округу Валерій Дерека, до війни у Старій Гнилиці проживала майже тисяча людей, наразі у селі живе 570 жителів.

– Наразі люди повертаються до Старої Гнилиці. З початку повномасштабного вторгнення найменша кількість жителів у селі складала 120 людей. Тоді у селі залишилися переважно люди похилого віку, фермери та підприємці, – сказав Валерій Дерека.

За час повномасштабного вторгнення через ворожі обстріли в селі загинуло двоє людей. Прямим влучанням знищено 12 домівок, ще чимало будинків пошкоджено. А однією з важливих проблем є розбита дорога. За словами начальника Малинівської СВА Миколи Семер'янова, громада зверталася до різних інстанцій з цією проблемою, утім поки що ніякого рішення немає.

– Через те, що дорога до села розбита, перевізники відмовляються відновлювати нормальне автобусне сполучення. Наразі в нас їздить автобус лише один раз на тиждень, – зазначив староста Старої Гнилиці.

URL оригинала: https://www.slk.kh.ua/oblast-online/malinivka/cerez-rozbiti-dorogi-do-staroi-gnilici-ne-hocut-izditi-perevizniki.html
Разделы по теме:
Рубрики:   Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.