Новости. Роз'яснення "Укрзалізниці" стосовно того, як працюють пересадки в межах одного поїзда

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 07.07.2023.

👀 Бачимо багато питань стосовно того, як працюють пересадки в межах одного поїзда.

🗣️ Розповідаємо, як це влаштовано, на конкретному прикладі.

Припустимо, пасажиру терміново треба їхати із Запоріжжя до Львова. Квитків на весь маршрут вже не залишилось, оскільки до відправлення поїзда лишається близько 6 годин.

Проте, все ще є вільні місця на різні частини маршруту всередині одного поїзда:

📍у поїзді №86 Запоріжжя - Львів ще залишилось кілька квитків від Запоріжжя до станції Пʼятихатки;
📍а у Пʼятихатках звільниться і не викуплене до Львова місце пасажира, який їхав із Запоріжжя і вийде на станції Пʼятихатки.

☝️ Система бачить цю опцію, і пропонує пасажиру купити квитки, здійснивши пересадку всередині одного поїзда наступним чином: від Запоріжжя до Пʼятихаток пасажир поїде на одному з місць, які все ще лишаються вільними від початкової точки маршруту, а по станції Пʼятихатки пересяде на інше місце в тому ж поїзді, яке звільниться по прибуттю поїзда на станцію.

При виборі цієї опції пересадки, пасажир купує два квитка на різні частини маршруту. При цьому, така поїздка, на жаль, буде коштувати дорожче, ніж прямий квиток: система на основі тарифної політики визначає поїздки від початкової до кінцевої точок маршруту як найдешевші, а поїздки між проміжними точками маршруту - як дорожчі.

💯 Укрзалізниця в перспективі ініціює зміни регульованої тарифної політики, щоб під час купівлі таких комплексних квитків до них застосовувались інші коефіцієнти, які дозволять зрівняти вартість прямого квитка і квитка з пересадкою в межах одного поїзда. Проте такі зміни потребують часу, якого немає у пасажирів, яким терміново треба здійснити поїздку.

____
💻Ми продовжуємо допрацьовувати наші алгоритми, щоб зробити поїздки залізницею більш доступними, навіть у піковий сезон, і будемо раді вашим відгукам та коментарям в будь-якому з наших каналів: за номером телефону Контактного центру 📞 0800503111, в застосунку Укрзалізниці (завантажуйте оновлення за посиланням http://app.uz.gov.ua/start) чи в чат-боті.

URL оригинала: https://www.facebook.com/Ukrzaliznytsia/posts/pfbid0g3yre9nQiLA868vaiXtBr66suWgs9AFfwxP7rijmMr3NocTgC3yAmH8fXmYT58oRl
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.