Новости. У Харкові розглядають можливість проводити уроки у метро — міська рада

Суспільне UA, 20.07.2023.

У Харкові розглядають можливість проводити уроки у метро для учнів молодших класів.

Цю інформацію підтвердив речник Харківської міської ради Юрій Сидоренко у Facebook, зазначивши, що це один з варіантів, які розглядають для впровадження комбінованого навчання. Остаточне рішення поки не ухвалили.

"Основне питання — як зробити комбіноване навчання максимально безпечним та зручним. Тому і проробляються безліч варіантів, і проведення уроків у метро — лише один з них. Всі ж ми розуміємо, що у метрополітені є приміщення, в яких можна спробувати це організувати. Але це лише один з варіантів, над яким зараз працюють і в Департаменті освіти й у відповідному КП", — сказано у повідомлення.

Що відомо про формат освіти у Харкові на новий навчальний рік

7 липня Рада оборони Харківщини дала дозвіл відновити офлайн-навчання за умови, що у навчальному закладі є захисні споруди, які відповідають нормам ДБН.

Чугуївська громада першою сказала, що навчатиме дітей онлайн.

У Харкові 117 шкіл мають акти про включення до переліку найпростіших укриттів повідомила керівниця міського департаменту освіти Ольга Деменко.

Найпростіше укриття не може використовуватися для навчального процесу згідно з рішенням Ради оборони, сказав Суспільне Харків сказав начальник управління організації заходів цивільного захисту ДСНС Харківської області Володимир Назаренко.

Під час проведених оперативних оглядів 120 захисних споруд регіону рятувальники визнали придатними до використання 82. За даними, які Суспільне Харків надав речник ДСНС Харківщини Євген Василенко, сім з них розташовані у Харкові: це чотири школи та три виші.

URL оригинала: https://suspilne.media/532897-u-harkovi-rozgladaut-mozlivist-provoditi-uroki-u-metro-miska-rada/
Разделы по теме:
Рубрики:   Метро, Город и область

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.