Новости. Спрямування — на результат

Газета "Харківський електротранспорт", 17.05.2002.

Результати роботи за перший тиждень травня, на котрий припали свята, показали, що саме за цей період наше Салтівське трамвайне депо недовезло 70 тисяч гривень виручки. Отож, щоб поправити становище і справитися із виконанням фінансового плану у нинішньому місяці, ми намітили ряд конкретних заходів, котрі втілюємо уже в життя. Вони — ненові. Однак є найоперативніші і найдієвіші.

Організували посилену громадську ревізію із числа службовців та ІТР, котрі працюють на лінії за відповідно складеним графіком. Кондуктори, які не виконують план, зокрема, не досягають, так би мовити, 90-процентної шкали, обов’язково запрошуються на фінансову комісію. Розмова з такими серйозна і переконлива: або працювати далі, або ж залишити депо. Це питання, які впритул стосуються роботи відділу збору виручки.

Але ж є проблеми, котрі так чи інакше впливають на її збір. Так, перед ремонтниками в першу чергу ми поставили завдання зменшити втрати через простої з технічної несправності. Бо якщо, скажімо, вагон заїхав у тупик, то вже виручка на маршруті падає, значить і в кондуктора, і в депо вона зменшується.

Відомо, що великою мірою надходження коштів від сплати за проїзд залежить від праці водія, виконання ним розкладу руху. Як раз дотримання графіка дуже впливає на цей важливий показник. Тільки за таких умов усі водії трудяться злагоджено і кондуктори не нервують, є пасажири і відповідно — виручка.

О. ДРОТЕНКО,
начальник Салтівського трамвайного депо

№39-40 (5193-5194), 17 травня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Перевозчики:   КП "Салтівське трамвайне депо"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.