Новости. Екіпаж, як наші добрі друзі

Газета "Харківський електротранспорт", 06.07.2002.

Шановна редакція газети "Харківський електротранспорт"!

Пишуть вам постійні пасажири 25-го маршруту. Хочемо висловити свою подяку вашим працівникам: кондукторові Олександрі Григорівні Р***н та водієві Василеві Панасовичу Б***гу, котрі трудяться на машині №303.

Ці руховики так змогли організувати свою роботу, що їздити цим маршрутом не просто задоволення, але й зустріч з хорошими друзями. Промениста, приваблива посмішка Олександри Григорівни, якою вона зустрічає своїх пасажирів, підкреслена ввічливість у спілкуванні з людьми просто не залишають місця для безквиткового проїзду. Завжди акуратно одягнена, із зачіскою, отож, якось мимоволі затримуєш свій погляд на цій красивій жінці. Та найголовніше в ній — душевність і тепло.

Рівня кондукторові і водій тролейбуса Василь Панасович Б***г. Дуже точно, за графіком подає тролейбус на зупинку — можна звіряти годинник. А ще нагадає про маршрут слідування, аби не помилилися й не переплутали з "одиничкою". І, звичайно, про необхідність оплати за проїзд.

О.Г. Р***н встигає і пасажирів обілетити, мило посміхнутися їм, і декілька теплих слів сказати постійним "клієнтам", порадити комусь, де краще вийти, щоб дістатися за потрібною адресою. Ніколи не почуєш грізних окриків чи невдоволення. Навіть до "зайців", особливо серед молоді, знайде материнський ласкавий тон: пояснить, присоромить. Дивишся — молода людина починає червоніти і шукати дрібні гроші, щоб сплатити за проїзд.

Ми ж, постійні пасажири, завжди у цьому тролейбусі отримуємо розуміння і підтримку. Самі також відповідаємо тим же, коли в кінці місяця Олександра Григорівна хвилюється, що трохи не дотягує до плану.

На жаль, наш маршрут не може похвастатися ні грошовитими пасажирами, ні їх кількістю. В основному — це працюючі пенсіонери або ж учні технікумів і училищ. Та нам усім такий необхідний цей маршрут. Ми дуже просимо через газету розказати про чудових людей, що працюють у вашому колективі, і берегти їх, адже на таких трудівниках тримається не тільки ваше підприємство, місто, а й ціла країна.

Т. МОСЯШНА, лікар міської поліклініки №З,
Є. РОЖДЕСТВЕНСЬКА, працівниця ВАТ «Харківгаз»,
Є. БЄЛІКОВА, Є. БАБОГЛО, пенсіонери,
Р. ФЕДЬКО, викладач ПТУ №32, та ще 15 пасажирів, від імені яких написала
голова профкому БМУ ХКП "Міськелектротранс" С. ОГУРЦОВА

№53-54 (5207-5208), 06 липня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Единицы ПС:   ЗИУ-682 #303
Городские маршруты:   Тб25

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.