Новости. На вулиці Жовтневої революції розпочався капітальний ремонт трамвайної колії

Газета "Харківський електротранспорт", 06.07.2002.

З 1 липня трамваї 3-го і 27-го маршрутів замість станції "Новожаново" курсують до кінцевої "Новоселівка". Це тому, що по вулиці Жовтневої революції, зокрема на відрізку від колишнього Універсаму до кривої перед виїздом з Жовтневого депо, розпочався капітальний ремонт колії. Обсяг роботи тут немалий. Заплановано замінити 300 м колії у однопутному вимірі в обох напрямках. Викликано таке великою інтенсивністю руху, а колійне господарство в передаварійному стані, про що свідчили неодноразові сходи трамваїв з рейок.

Окрім того, передбачається на зупинці "Жовтневе трамвайне депо" замінити хрестовину, дві стрілки: вхідну і вихідну. Словом, у ці літні дні трудівники служби колій прагнуть якнайшвидше відновити лінію, шоб "трійка" і "двадцятьсімка" могли курсувати за своїми маршрутами. Адже на цьому відрізку трамвай — єдиний вид транспорту, шо доставляє жителів Новожаново до центру й в інші куточки міста.

Після закінчення першої стадії робіт намічається подальший ремонт колії між виходом з депо та заходом. Там відрізок ще більший, близько 500 метрів в одноколійному вимірі з набагато складнішими умовами.

№53-54 (5207-5208), 06 липня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Городские маршруты:   Тм3, Тм27
Улицы и площади:   вулиця Москалівська
Перевозчики:   КП "Жовтневе трамвайне депо"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.