Новости. Зарплата більше 20 000. Харкову потрібні водії комунального транспорту

Газета "Харьковские известия", 28.09.2023.

До Харкова продовжують повертатися люди. Відповідно пасажиропотік збільшується, тому інтервал на маршрутах громадського транспорту потрібно скорочувати. Але є одне але. У Харкові, починаючи з літа, виникла досить серйозна проблема. Якщо парк трамваїв, тролейбусів та автобусів є у відносно нормальній кількості, та водіїв катастрофічно не вистачає.

ВЛАДИСЛАВ ПРИЙМАК ДИРЕКТОР КП «САЛТІВСЬКЕ ТРАМВАЙНЕ ДЕПО»
Сьогодні ми вимушені констатувати факт, що дійсно є недобір по водіям міського наземного і електричного і автомобільного транспорту. Ця цифра на сьогоднішній день сягає близько 100 водіїв. З яких тільки 40 тільки водії автобусів. Всі інші це водії тролейбусів та трамваїв. Ось так і справляємось. У людей менше вихідних. Ніхто ж не полишає цю задачу, яку перед нами ставить місто. Ми ж не можемо просто взяти і покинути весь цей процес. Ми не можемо не забезпечити перевезення людей навіть за нестачі водіїв

Всіх, хто бажає долучитися до команди водіїв муніципального транспорту, на підприємстві чекають. Головна вимога: бажання працювати і наявність відповідної категорії водійських прав. Підприємство ж зі свого боку обіцяє вчасну виплату заробітної плати та соціальні гарантії. А якщо буде необхідно, ще й навчання.

ВЛАДИСЛАВ ПРИЙМАК ДИРЕКТОР КП «САЛТІВСЬКЕ ТРАМВАЙНЕ ДЕПО»
Ми пропонуємо безкоштовне навчання категорій «водій трамваю», «водій тролейбуса». Це навчання займає приблизно 5 місяців. 5 – 5,5. Через 5 з половиною місяців ми маємо готового водія, який може вже сідати за кермо. По водіям автобусів ми набираємо осіб, які вже мають категорію «D», але в наших планах найближчим часом є відкриття власного навчального комбінату з навчання на категорію «Д», куди ми теж будемо запрошувати людей. Можливо теж будемо безкоштовно навчати. Щоб якось цю проблему вирішувати. Це те, що по навчанню. Ті в кого є вже категорія вони можуть прийти до нас на роботу, влаштуватися і будуть отримувати зарплатню від 15000 в місяць. Це вже буде залежати від кількості відпрацьованих годин. Є окремі водії, які і за 20000 отримують.

Всі ті, хто бажає спробувати себе в якості водія громадського транспорту, можуть звертатись за адресою: вулиця Ньютона, 5. Там фахівці нададуть детально всю інформацію про вакантні місця, умови та привілеї праці.

URL оригинала: https://izvestia.kharkov.ua/tv-proekty/zarplata-bilshe-20-000-kharkovu-potribni-vodii-komunalnoho-transportu/
Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Автобус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.