Новости. Оживає минуле

Газета "Харківський електротранспорт", 17.08.2002.

Потяг людей до історії сьогодні дуже великий. Про це свідчить хоча б і те, що у липні-серпні, коли більшість із нас прагнула відпочити на природі, в народному музеї історії ХКП "Міськелектротранс" відвідувачів вистачало.

Ось вже півтора місяця заходять до нього великі групи студентів різних курсів та факультетів Харківської державної академії міського господарства. Майбутні менеджери, економісти та інженери з особливою увагою слухали під час екскурсій про те, як розвивався електричний транспорт у Харкові. Для юнаків та дівчат конка, перші вагони трамвая здаються з одного боку сивою давниною. Але з іншого — вони усвідомлюють, наскільки громадський транспорт був потрібен великому місту ще у XIX столітті. Вони бачать, що технічний прогрес зробив трамваї і тролейбуси найбажанішим засобом для перевезення великих потоків пасажирів. Чимало студентів занотовувало все почуте, збираючись використати інформацію в своїх курсових та дипломах.

З великим інтересом знайомилися з експозицією музею і наші колеги з Конотопа. А представники штабу ЦО міста й Комінтернівського району залишили в книзі відгуків дуже теплі слова про проведену екскурсію. зазначивши, що на нашому підприємстві живе дух патріотизму. Вас же, шановні електротранспортники, ласкаво запрошуємо також завітати у вільну годину до свого музею. На вас тут чекають.

В. ПАФИК,
завідуюча народним музеєм історії ХКП "Міськелектротранс"

№65-66 (5119-5120), 17 серпня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.