Новости. Нам допомагають студенти

Газета "Харківський електротранспорт", 24.08.2002.

Майже цілий місяць буде працювати у службі руху велика група студентів Харківської державної академії міського господарства. Третьокурсники факультету "Електричний транспорт", всього 16 чоловік, в ході своєї виробничої практики допомагають нам проводити обстеження пасажиропотоку на тих напрямках руху, до котрих, як говориться, не доходять руки.

І тут слід дати невеличке пояснення. Справа в тому, що обстеженнями пасажиропотоку у нашій службі займаються всього два техніки. А між іншим, експлуатаційні депо перевозять сьогодні пасажирів на 29-ти тролейбусних та 18-ти трамвайних маршрутах. Встигати всюди їм непросто. Тепер з допомогою студентів ми зможемо це надолужити.

У ході попереднього інструктажу їм детально розповіли, як проводиться обстеження. І робота розпочалася. Наші помічники контролюють рухомий склад по проспектах Гагаріна та Тракторобудівників, на зупинках біля станцій метро "Студентська", "Героїв праці", "Маршала Жукова" тощо. Причому, отримавши дані за п’ятибальною системою, студенти підраховують необхідну кількість рухомого складу, креслять діаграми його наповнення.

Слід зазначити, що помічники наші здібні, трудяться зацікавлено. Журнали обстеження ведуть ретельно й акуратно. У них вже з’явився досвід об’єктивної оцінки ситуації. Крім того, ми постійно контролюємо хід цих обстежень. Якщо є необхідність, підказуємо, допомагаємо.

Гадаю, що практика на базі нашого підприємства буде для майбутніх спеціалістів дуже корисною. Адже вони вперше, напевне, виконують самостійно таку потрібну і відповідальну роботу.

Л. АФІМІНА,
інженер виробничо-технічного відділу служби руху

№67-68 (5120-5121), 24 серпня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Улицы и площади:   вулиця Академіка Павлова, вулиця Валентинівська, проспект Гагаріна, вулиця Героїв Праці, проспект Петра Григоренка, проспект Тракторобудівників

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.