Новости. Увага: огляд!

Газета "Харківський електротранспорт", 07.09.2002.

Прийшла осінь. Ще тепло. Та незабаром "завітають" дощі, а там і зима не за горами.

З метою підготовки міста до осінньо-зимового періоду з 1 вересня по 15 жовтня у Харкові в цілому і на нашому підприємстві зокрема проводиться громадський огляд протипожежного стану будівель, територій, рухомого складу, автотранспортних засобів та житлового фонду.

Нещодавня чергова перевірка підрозділів показала, що багато диспетчерських станцій служби руху експлуатуються з рядом порушень вимог пожежної та електробезпеки і промсанітарії. Слюсарі тролейбусних депо №2 та №3, Жовтневого трамвайного на диспетчерських станціях "602-й мікрорайон", "25-й мікрорайон", "Проспект Перемоги" (по трамваю), користуючись недостатнім контролем за їх роботою з боку керівників підрозділів та диспетчерів служби руху, грубо порушують правила пожежної та електробезпеки. Не відповідає вимогам з означених питань і стан в майстернях та автоколонах КАТП-2022.

З метою підготовки до роботи в зимовий період потрібно зайнятися ущільненням склорам у вікнах будівель та рухомого складу, перевіркою систем теплопостачання, обігрівальних електроприладів, посилити контроль за веденням вогняних робіт, станом запобіжників та вогнегасників. І не тільки на робочих місцях, а й у себе вдома, в гаражах, на дачах. Зазначу, що найкращими є вуглекислотні та порошкові вогнегасники.

Наше підприємство бере активну участь у протипожежному огляді. У всіх депо і службах вивішено оголошення. На 35 трамваях та тролейбусах — "аншлаги" зі зверненням до харків’ян.

З 10 вересня у підрозділах приступають до проведення позапланових інструктажів з пожежної безпеки та проведення практичних занять з гасіння загорянь в будівлях й на рухомому складі.

Усунення недоліків і виконання профілактичних робіт повинно знизити ризик виникнення пожеж як на нашому підприємстві, так і у ваших особистих помешканнях.

Беріть участь в огляді!

О. ЗУБЕНКО,
начальник служби пожежної безпеки підприємства

№71-72 (5124-5125), 7 вересня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Конечные городских маршрутов:   602-й мікрорайон, Парк "Зустріч", Просп. Перемоги
Перевозчики:   КП "Жовтневе трамвайне депо", КП "Тролейбусне депо №2", КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.