Новости. Господарки буфету на колесах

Газета "Харківський електротранспорт", 07.09.2002.

Водії тролейбусних депо №1 та №3, котрі розвертаються на кінцевій станції "28-й мікрорайон", добре знають тролейбус-буфет №0302. Адже саме тут їх годують В.О. Ш*****а та Р.Г. С********а, котрі працюють на ньому. Погодьтеся, непросто поєднувати роботу руховика та буфетниці-роздавальниці. Але Вірі Олександрівні та Раїсі Григорівні це непогано вдається. На перших та других змінах, у вихідні та свята їх "Пункт харчування" з відповідною емблемою на лобовій частині тролейбуса ЗІУ-9 гостинно відкриває двері для водіїв і кондукторів, диспетчерів і контролерів, лінійних працівників.

Обидві жінки уважно прислуховуються до побажань електротранспортників. Дуже часто в їдальні №955 лунає телефонний дзвінок однієї з них:

— Будь ласка, на завтра збільшіть кількість салатів. А ще потрібні напої та юшка з буряків. Зараз ще жарко, і люди це запитують.

...Робота В.О. Ш*****ої й Р.Г. С********ої розпочинається вранці. Треба отримати необхідні продукти, гарячу їжу, напої. Від їдальні депо №3 "Пункт харчування" вирушає на місце своєї дислокації. Потім необхідно дві зміни поспіль годувати електротранспортників, не забуваючи про миття тарілок, прибирання салону. Адже він повинен знаходитися у відповідному санітарному стані. А коли треба, водії беруть участь в ремонті та оглядах свого тролейбуса. Бо йому слід завжди бути, як говориться, на ходу.

В. ЛАБАЗОВА,
завгосп тролейбусного депо №3

№71-72 (5124-5125), 7 вересня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Единицы ПС:   ЗИУ-682 #0302
Конечные городских маршрутов:   28-й мікрорайон
Перевозчики:   КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.