Новости. Знову — кращі

Газета "Харківський електротранспорт", 19.10.2002.

У червні-липні поточного року в районах нашого міста відбувся огляд-конкурс на краще утримання та використання захисних споруд цивільної оборони. У цьому традиційному заході активну участь взяли колективи Комінтернівського, Салтівського, Жовтневого трамвайних депо та тролейбусних депо №2 і №3.

У результаті проведеного огляду-конкурсу встановлено, що на об'єктах господарської діяльності спрямовано ведеться робота з підвищення стану захисних споруд. Не дивлячись на складне економічне становище заводів та інших підприємств, вони в основному тут утримуються задовільно. За підсумками проведеного заходу перші місця кожний у своєму районі посіли Комінтернівське, Салтівське, Жовтневе трамвайні та тролейбусне депо №3, а колектив тролейбусного депо №2 зайняв друге місце.

І тут хочеться відзначити належну увагу начальників цивільної оборони та начальників штабів ЦО названих підрозділів до утримання технічного стану й готовності захисних споруд для використання. Добре, що вони вишукують все необхідне для ремонту названих об'єктів і їх обладнання.

А. ШЕСТОПАЛОВ,
начальник штабу ЦО ХКП "Міськелектротранс"

№83-84 (5137-5138), 19 жовтня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус, Город и область
Перевозчики:   Коминтерновское трамвайное депо, КП "Жовтневе трамвайне депо", КП "Салтівське трамвайне депо", КП "Тролейбусне депо №2", КП "Тролейбусне депо №3"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.