Новости. Тепер колія радує

Газета "Харківський електротранспорт", 19.10.2002.

Я — водій Жовтневого трамвайного депо. Тож, мені і моїм колегам, як нікому іншому, добре відомий стан колій, зокрема, на вулицях Жовтневої революції, Першої Кінної армії та інших. Особливо на першій, адже наше депо знаходиться за цією адресою, тож щоденний виїзд і заїзд проходить саме по ній. Ми, руховики, досить тривалий час їздили по рейках, котрі були вкрай зношені. Від цього зазнавали немало неприємностей і прикрощів: через запізнення "втрачали кільця", бувало, диспетчер вимушено посилала курсувати за іншим напрямком, аби тільки водій "став у свій розклад".

А скільки траплялося сходів? Не лише на названій вулиці, а й на Першої Кінної армії. Я знаю, бо ось вже близько року воджу трамваї по 27-му маршруту.

Як же зраділи водії, коли, нарешті, цього літа тут проведено капітальний ремонт трамвайного полотна. Віднині їхати по ньому — одне задоволення: зберігається рухомий склад, гарантується безпека руху, забезпечується культура обслуговування пасажирів. Словом, водій працює без будь-якої боязні, що його вагон може зійти із рейок. Коротше кажучи, все о'кей.

За це я дуже вдячний нашому генеральному директорові ХКП "Міськелектротранс", колишньому начальникові Жовтневого депо А.П. Ткаченку. Саме завдяки йому та керівництву служби колій намітилася тенденція до поліпшення технічного стану трамвайної лінії. Ось і зараз йде ремонт колії на вулиці Пушкінській. Це також добре.

Тож велике спасибі за те, що, нарешті, наша праця певною мірою полегшилася. Ми, руховики, хочемо трудитися як належить, щоб якомога більше привозити у депо грошової виручки, виконувати графік руху і надійно перевозити харків'ян.

Ф. ДЖАББАРОВ,
водій 27-го маршруту Жовтневого трамвайного депо

№83-84 (5137-5138), 19 жовтня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай
Городские маршруты:   Тм27
Улицы и площади:   вулиця Гольдбергівська, вулиця Москалівська
Перевозчики:   КП "Жовтневе трамвайне депо"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.