Новости. "Очолив локомотивне депо при окупаційній владі". Депутату Куп'янської міської ради заочно оголосили про підозру

Суспільне UA, 23.11.2023.

Депутату Куп’янської міської ради VIII скликання Анатолію Єгорову оголосили про підозру в пособництві державі-агресору. Йому загрожує до 12 років ув'язнення.

Офіційний документ про оголошення підозри 7 листопада оприлюднили у пресслужбі Офісу Генерального прокурора. У тексті підозри зазначається ім'я фігуранта.

За даними розслідування СБУ, 57-річний посадовець очолив локомотивне депо при створеному окупаційною владою підприємстві "Куп'янська залізниця".

"Допомагав організовувати переміщення російської військової техніки, особового складу та боєприпасів за допомогою залізничного транспорту. Передав ЗС РФ два тепловози "Укрзалізниці", для бронепотяга російської армії", — йдеться у повідомленні прокуратури.

За результатами досудового розслідування підозрюваному також інкримінують організацію вивезення українського зерна на територію Росії.

Посадовця планують оголосити у розшук, наразі він переховується на території РФ.

URL оригинала: https://suspilne.media/623647-ocoliv-lokomotivne-depo-pri-okupacijnij-vladi-deputatu-kupanskoi-miskoi-radi-zaocno-ogolosili-pro-pidozru/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт, Происшествия

Комментарии

Xvost
27.11.2023 05:30
Я так розумію, Куп'янські ЕР9П в Іловайськ ця ж гнида передала?

Просмотреть соответствующую тему на форуме.

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.