Новости. У буднях трудових

Газета "Харківський електротранспорт", 14.12.2002.

Працівники енергослужби, як і завжди, виконували в цьому році роботи, пов’язані із забезпеченням трамваїв та тролейбусів електричним струмом. Саме з цією метою колектив підрозділу провів реконструкцію кабельних ліній на ділянках по вулиці Боровій (200 погонних м), на перехресті проспекту Леніна і вул. 23‑го Серпня (600 п. м.). Велика робота проведена з капітального ремонту дахів на тягових підстанціях "Ленінська", "Бульварна", "Гвардійців-Широнінців", "Барабашова" та інших.

Зараз цех контактної мережі щоденно займається заміною контактних дротів трамвайних і тролейбусних ліній. На сьогодні виконано цих робіт близько 9 км як у місті, так і у тролейбусному депо №2. Варто зазначити, що вони тривають і далі.

Зрозуміло, будь-яку працю виконують люди. І напередодні професійного свята хочеться назвати тих, хто завжди вболіває за справу. Це начальник району контактної мережі В.С. В***о, майстер А.І. Н******в, начальник району кабельної мережі О.М. М***********й, електромонтери В.І. М********о, І.М. Д******к, В.В. Г*****к, Є.В. А*****о, інженер-диспетчер ЕДВ В.І. Б****а, диспетчер РДП О.С. Ж*****а та інші.

Від імені адміністрації і профкому служби поздоровляю всіх трудівників підрозділу із професійним святом — Днем енергетика. Бажаю міцного здоров’я, щастя і успіхів у роботі.

В. МИКОЛАЄНКО,
головний інженер енергослужби

№99-100 (5153-5154), 14 грудня 2002 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус
Улицы и площади:   вулиця 23-го Серпня, проспект Науки
Перевозчики:   КП "Тролейбусне депо №2"

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.