Новости. Перший урок зими

Газета "Харківський електротранспорт", 11.01.2003.

Ось і прийшла до нас, нарешті, справжня зима. Та не як-небудь, а з хурделицею, сніговими заметами, морозом. Звичайно, раптовість погодного перепаду не застала електротранспортників зненацька, але все ж таки додала неабияких турбот і труднощів. У середу після того, як розгулялася хуртовина, генеральний директор ХКП "Міськелектротранс" А.П. Ткаченко провів селекторну нараду. Всю ніч керівники ведучих служб, управління та депо провели на робочих місцях, в лінії. Для очищення колій було виведено всі наявні "сніговики", а в депо трудівники "боролись зі снігом" там, де це не могли зробити механізми. Працівники КАТП-2022, служби колій, руховики безпосередньо доклали зусиль, аби рухомий склад вийшов на лінію для перевезення пасажирів. Ніч, ранок і майже всю першу половину четверга тривали роботи аби забезпечити належний рух трамваїв і тролейбусів у місті. І електротранспортники з поставленим завданням справилися, хоча на окремих напрямках з великими труднощами.

Виявились і деякі організаційні недоліки, на що генеральний директор підприємства на підсумковій селекторній нараді звернув увагу окремих керівників.

Перший урок зима піднесла. З нього треба зробити належні висновки. Адже він — не останній. Бо зимонька ще тільки-но набрала силу.

Текст і фото І. ПЕТРЕНКА

№3-4 (5161-5162), 11 січня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.