Новости. Укрзалізниця у 2023 році перевезла 25 млн пасажирів

Офіційний сайт "Укрзалізниці", 05.01.2024.

Укрзалізниця вийшла на показники пасажироперевезень 2021 року. Укрзалізниця у 2023 році загалом перевезла 25 млн пасажирів у поїздах далекого сполучення. До країн Європи перевезено рекордні 2,1 млн пасажирів.

Зокрема, у 2023 до країн Євросоюзу перевезено в понад 2 рази більше показника 2022 року. У 2023 році були перевезені за груповими заявками майже 450 тисяч пасажирів, значна частина з яких — діти з родин, постраждалих від війни, діти з внутрішньо переміщених родин та пасажири інших соціально незахищених категорій.

«За обсягами перевезених пасажирів ми вже вийшли на показники 2022 до широкомасштабного вторгнення. До країн ЄС перевезли рекордну кількість пасажирів, але попит залишается дуже великий. Тому працюємо над розширенням міжнародних маршрутів і збільшенням місць на вже існуючих. Особливий акцент робимо на групових перевезеннях дітей та удосконаленні сервісів особливо для наших військових», — зазначив голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко.

Нагадаємо, за місяць з моменту запуску сервісу замовлень квитків для військовослужбовців ним скористались 3 тис. українських захисників і захисниць.

URL оригинала: https://uz.gov.ua/press_center/up_to_date_topic/621554/
Разделы по теме:
Рубрики:   ЖД транспорт

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.