Новости. Необхідне дипломники отримали

Газета "Харківський електротранспорт", 01.03.2003.

Починаючи із січня поточного року практично у кожний підрозділ нашого підприємства прийшли на переддипломну практику студенти V та VI курсів Харківської державної академії міського господарства. Це — майбутні інженери, котрі навчаються із таких спеціальностей: "Економіка підприємств міського господарства", "Менеджмент організацій", "Електричний транспорт", "Транспортні системи".

Отож, майже двісті юнаків та дівчат вивчали структуру нашого підприємства, особливості роботи його численних підрозділів, економіку, планування. А це, безумовно, свідчить про те, що рівень технічного озброєння служб та депо, зокрема, застосування комп'ютерів у вирішенні багатьох виробничих проблем, відповідають умовам підготовки сучасних спеціалістів. Ось що зазначила одна із керівників практики від підприємства начальник планово-економічного відділу Л.М. Ткаченко:

— Студенти, спеціалізація котрих пов’язана із менеджментом організацій, для роботи над дипломними проектами повинні були отримати всі необхідні економічні дані. Тому їм і було надано основні планові показники роботи нашого підприємства. Крім того, конкретно показали, як робиться розрахунок фінансової діяльності, які існують нормативи і документи. Я прагнула, щоб вони отримали відповіді на всі запитання, які у них виникали.

Тож можна зазначити, що плідні творчі зв'язки між навчальним закладом і виробництвом тривають.

М. ОЛЕКСАНДРОВ

№17-18 (5175-5176), 1 березня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.