Новости. Все готове до монтажу

Газета "Харківський електротранспорт", 01.03.2003.

Наша газета неодноразово на своїх сторінках писала про роботи, котрі ведуть електротранспортники по проспекту Леніна і вулиці 23 Серпня у зв’язку із будівництвом другої дільниці третьої черги метрополітену, зокрема двох нових станцій.

Зрозуміло, що незабаром тут зводитимуться виходи підземки. Отож, переноситься наша тролейбусна траса. А для цього потрібно у першу чергу встановити опори для контактної мережі.

Протягом трьох тижнів виконували непросте і відповідальне завдання робітники першого району контактної мережі енергослужби під безпосереднім керівництвом його начальника В.С. В**ка.

Спочатку пробурили десять ям глибиною до двох метрів; ще дві — до восьми метрів зробила міська спеціалізована організація. А вже тоді з'явитися тут опори.

Зараз цей колектив енергослужби заготовив поперечини для підвіски контактних дротів. Тепер — справа за дорожниками, котрі очікують потепління.

Нарешті, хочеться сказати, що добре потрудилися тут електромонтери О.М. К******а, В.А. З***нь, С.М. І****н та С.І. Ж**а.

Д. ГЕРАСИМЕНКО, начальник енергослужби підприємства

№17-18 (5175-5176), 1 березня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Троллейбус
Улицы и площади:   вулиця 23-го Серпня, проспект Науки

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.