Новости. Допоможе працелюбність і свідома єдність

Газета "Харківський електротранспорт", 15.03.2003.

Міський електротранспорт — дуже важлива складова такої життєво необхідної галузі, як житлово-комунальне господарство. Бо без нього не може функціонувати жодне місто. І він є немовби візитною карткою Харкова для всіх приїжджих.

Треба сказати відверто, нині вся галузь знаходиться в досить непростій ситуації. Вона потребує корінної перебудови аби не тільки вижити, а й забезпечувати потреби жителів, для яких житлово-комунальні послуги, можна запевнити без перебільшення, — першочергової ваги.

Колектив нашого підприємства, і про це свідчать результати роботи за минулий рік, працює досить напружено, з бажанням зберегти виробничий потенціал, рухомий склад, ядро спеціалістів та добробут кожного робітника.

Відрадно, що всі основні техніко-економічні показники за минулий рік виконано. Далося все це нелегко, але спільні старання всіх, хто працює на кінцевий результат, можна сказати, залишили свій позитивний слід.

Непоганий початок і поточного року. І знову ж основні показники двох місяців — виконано, доходи від пасажироперевезень при плані 6044,6 тис. грн. склали 6141,6 тис. грн., тобто 101,6%. Перевиконано і план з перевезення пасажирів, а випуск дорівнює 100,4%. Слід відзначити і той факт, що в складних умовах цьогорічної зими, в заметілі, негоду, електротранспорт функціонував нормально і забезпечував перевезення харків’ян у необхідних обсягах.

Немало робиться й для того, щоб поповнити джерело надходжень коштів до каси нашого підприємства за надані послуги. На це націлюються зусилля всіх категорій трудівників, які працюють "на лінію". Адже подальша доля ХКП "Міськелектротранс" знаходиться в руках кожного електротранспортника: водія і кондуктора, диспетчера і ремонтника, енергетика і колійника, зв’язківця й інженера, шофера і продавця проїзних квитків. А ще не обійтися й без допомоги працівників ЖКПС, лікарсько-фельдшерського оздоровчого пункту та сфери соціального і культурного обслуговування трудівників.

Всі ви, шановні друзі, якраз і є творцями сьогодення, людьми, чия енергія, знання, досвід стали реальною запорукою подальшого функціонування нашого підприємства й виконання ним важливих соціальних завдань — забезпечення городян якісними пасажироперевезеннями.

Нинішнє свято — це привід не тільки підвести підсумки зробленого, а й задуматися над майбуттям нашого колективу. Бо без цього не можна уявити собі, яким шляхом він буде йти. При розробці колективного договору, на конференції з його затвердження накреслювались конкретні завдання на поточний рік. І вони — вагомі. Їх виконання пов'язане в першу чергу із мобілізацією трудівників, котрі повинні стати колективом однодумців у вирішенні наміченого.

Отож, давайте продемонструємо свою свідому єдність у важливих питаннях реформування не тільки нашого підприємства, а й роботи на кожній ділянці, за яку відповідаємо. Сумлінністю, ощадливістю, новаторством, дисциплінованістю й відповідальністю доведемо свою життєздатність, потрібність людям.

І хай в усьому цьому вам сприяє удача, творча наснага, міцне здоров’я, щастя і благополуччя та визнання і вдячність харків’ян.

А. ТКАЧЕНКО, генеральний директор ХКП "Міськелектротранс"

№21-22 (5179-5180), 15 березня 2003 року

Разделы по теме:
Рубрики:   Трамвай, Троллейбус

Добавить комментарий

Для того, чтобы добавить комментарий, Вам нужно зарегистрироваться и/или авторизоваться на форуме.